“Az esküvő is egy csodálatos dolog, de a Nászút az amiért tényleg érdemes az egészet végigcsinálni”

Köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy ellátogattál a blogomra! Bízom benne, hogy értékesnek találod majd azt az időt, amit a bejegyzéseim olvasgatásával töltesz, és gyakran visszatérsz majd, ha új insprációkra vágysz nászutaddal, vagy más jellegű utazásoddal kapcsolatban!

Ha már túl vagy a nászúton, megköszönöm, ha megosztod velünk –pozitív, és akár negatív de építő- tapasztalataidat, élményeidet, hátha mások ötletet meríthetnek belőle.

Akkor is Neked szól a blogom, ha nászutat –egy életre szóló, megismételhetetlen emléket- adnál ajándékba az ifjú párnak. Érdemes elgondolkodni azon, hogy házassági évfordulóra, születésnapra, ballagásra, vagy „csak” egy boldog párnak lehet-e szebb ajándék, mint egy álomút?! Mert a nászút – álomút szinonimái egymásnak!  Legalábbis a mi értelmezésünkben…

Naszut-terkep, egy elsőre furcsa szópár, főleg ékezetek nélkül – sőt a nászút-térkép sem egy szokványos kifejezés-. De hát mit is teszünk, ha utazásra, nászútra készülünk? Előveszünk –más nem virtuálisan- egy térképet, és elkezdjük nézegetni hová is menjünk… Ott milyen látványosságok vannak, hogy néz ki a kiválasztott hotel, annak környéke?! Szoktuk mondani is, hogy „feltérképezzük a terepet”.
Ebben igyekszünk segíteni, megtalálni a töménytelen sok ajánlatból a számotokra legideálisabbat! Melyik is az? Hölgyeim? Melyik a legfinomabb sütemény? Uraim? Melyik a legjobb autó? Ugye-ugye… nem lehet egyértelmű választ adni ezekre a kérdésekre, mert mindenki másra vágyik. Mi mégis megpróbáljuk a „lehetetlent”, és olyan dolgot a kezetekbe adni, ami segít. A cég aki mögöttünk áll sok-sok millió ember utazását szervezte meg az elmúlt évtizedekben, különböző témakörökben. Mert mi lehet szebb küldetés, mint örök emléket adni?! Ez a fő törekvésünk! Világszerte közel 1,5 millió szállodával, több mint 1000 légitársasággal van kapcsolatunk. Persze ennél jóval több is lehetne… De az utazóink visszajelzései alapján értékelünk, folyamatosan szűrünk. Ez ad garanciát utazóinknak arra, hogy valóban azt kapják, amit választottak! Büszkék vagyunk a 94 %-os ügyfél elégedettségünkre, ami azt jelenti, hogy 100 velünk utazóból 94 szívesen utazik velünk újra, és újra (hasonló statisztikával csakis a legnagyobbak rendelkeznek, mint pl. az Apple. Hagyományos, közismert utazási irodák ügyfél elégedettsége 70 % körül mozog…)

Kattints a képre és nézd meg ezt a videót!

2017-06-21T21:43:20+00:00

Leave A Comment