Blog (főoldal almenü) 2017-06-28T11:53:29+00:00
Nászút praktikák
Élménytár
Album
GYIK
Rólunk, kapcsolat
Nászút kellékek

Köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy ellátogattál a blogomra! Bízom benne, hogy értékesnek találod majd azt az időt, amit a bejegyzéseim olvasgatásával töltesz, és gyakran visszatérsz majd, ha új insprációkra vágysz nászutaddal, vagy más jellegű utazásoddal kapcsolatban.

Ha már túl vagy a nászúton, megköszönöm, ha megosztod velünk –pozitív, és akár negatív de építő- tapasztalataidat, élményeidet, hátha mások ötletet meríthetnek belőle.

Akkor is Neked szól a blogom, ha nászutat –egy életre szóló, megismételhetetlen emléket- adnál ajándékba az ifjú párnak. Érdemes elgondolkodni azon, hogy házassági évfordulóra, születésnapra, ballagásra, vagy „csak” egy boldog párnak lehet-e szebb ajándék, mint egy álomút?! Mert a nászút – álomút szinonimái egymásnak… Legalábbis a mi értelmezésünkben.

Naszut-terkep, egy elsőre furcsa szópár, főleg ékezetek nélkül – sőt a nászút-térkép sem egy szokványos kifejezés-. De hát mit is teszünk, ha utazásra, nászútra készülünk? Előveszünk –más nem virtuálisan- egy térképet, és elkezdjük nézegetni hová is menjünk… Ott milyen látványosságok vannak, hogy néz ki a kiválasztott hotel, annak környéke?! Szoktuk mondani is, hogy „feltérképezzük a terepet”.
Ebben igyekszünk segíteni, megtalálni a töménytelen sok ajánlatból a számotokra legideálisabbat! Melyik is az? Hölgyeim? Melyik a legfinomabb sütemény? Uraim? Melyik a legjobb autó? Ugye-ugye… nem lehet egyértelmű választ adni ezekre a kérdésekre, mert mindenki másra vágyik. Mi mégis megpróbáljuk a „lehetetlent”, és olyan dolgot a kezetekbe adni, ami segít. A cég aki mögöttünk áll sok-sok millió ember utazását szervezte meg az elmúlt évtizedekben, különböző témakörökben. Mert mi lehet szebb küldetés, mint örök emléket adni?! Ez a fő törekvésünk! Világszerte közel 1,5 millió szállodával, több mint 1000 légitársasággal van kapcsolatunk. Persze ennél jóval több is lehetne… De az utazóink visszajelzései alapján értékelünk, folyamatosan szűrünk. Ez ad garanciát utazóinknak arra, hogy valóban azt kapják, amit választottak! Büszkék vagyunk a 94 %-os ügyfél elégedettségünkre, ami azt jelenti, hogy 100 velünk utazóból 94 szívesen utazik velünk újra, és újra (hasonló statisztikával csakis a legnagyobbak rendelkeznek, mint pl. az Apple. Hagyományos, közismert utazási irodák ügyfél elégedettsége 70 % körül mozog…)

Kattints a képre és nézd meg ezt a videót!

Milyen tapasztalatokkal lettek gazdagabbak a győri Péter, és Dóri az elő nászútjukon?

Milyen tapasztalatokkal lettek gazdagabbak Győrből, Péter, és Dóri az elő nászútjukon? Nem Péter és Dóri az egyetlen pár, aki 9 hónappal az esküvője előtt előnászúti („próbaút”) kéréssel fordul hozzánk. Mint már említettem évente több ezer utat szervezünk, így ha valaki hasonlót

By | május 2nd, 2017|Categories: Egyéb, Utazás|Tags: , , |0 Comments

Blog: Nyitó gondolatok

"Az esküvő is egy csodálatos dolog, de a Nászút az amiért tényleg érdemes az egészet végigcsinálni" Köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy ellátogattál a blogomra! Bízom benne, hogy értékesnek találod majd azt az időt, amit a bejegyzéseim olvasgatásával töltesz, és gyakran visszatérsz majd, ha új insprációkra vágysz

By | április 17th, 2017|Categories: Egyéb, Hírlevelek, Utazás|0 Comments

Kiről kell, hogy szóljon a „Nagy Nap”?!

Kiről kell, hogy szóljon a „Nagy Nap”?! Megvendégeled sok millió Ft-ból az összes ismerősöd, vagy az a fontos, hogy Te, Kedves menyasszony érezd a legjobban magad?! Előbb-utóbb legtöbb ember életében eljön az a bizonyos nagy nap, az Esküvő napja. Gondolkodtál már rajta hogyan szeretnéd? Mi legyen, hol

By | március 12th, 2015|Categories: Hírlevelek, Utazás|Tags: , , , , |0 Comments

Luxusnyaralás Görögországban egy átlagos Horvátországi appartman áráért?!

Hogyan töltött el egy hetet Kati és Pisti Budapestről Görögország legjobb  szállodájában, luxuskörülmények között  féláron?! Előkészületek, és az első nap: 2014 szeptember elejét írunk. Kati és Pisti már hónapokkal ezelőtt lefoglalta Görögországban a Halkidiki félszigeten lévő 5 csillagos Hotel Sithoniaba 1 hetes nyaralásukat.

By | március 12th, 2015|Categories: Hírlevelek, Utazás|Tags: , |0 Comments

Hogyan töltött el egy hetet Kati és Pisti Budapestről Görögország legjobb  szállodájában, luxuskörülmények között  féláron?! (2. nap)

Hogyan töltött el egy hetet Marcsi és Balázs Budapestről Görögország legjobb  szállodájában, luxuskörülmények között  féláron?! 2. nap Másnap reggel Pisti kipihenve, korán ébredt és az erkélyről nézte a napfelkeltét –ami majdnem annyira szép, mint a naplemente-! A „lányok” még aludtak, így üldögélt az erkélyen, és nyugodtan iszogatta

By | március 12th, 2015|Categories: Egyéb, Utazás|Tags: , , |0 Comments