Érkeztetési oldal001 2017-07-18T14:33:50+00:00
Kattints IDE az Ajándékért!

Üdvözöllek, Albert János vagyok, a nászút-térkép oldal tulajdonosa. Joggal kérdezheted miért döntöttem úgy, hogy a nászutak specialistája leszek?! Ennek egyik fő oka a saját nászutunkon szerzett tapasztalatok voltak, valamint ismerősök, barátok hasonló élményei, illetve gyerekeim közeledő házassága is. Célom, hogy minél több ifjú pár boldogan sok-sok pozitív élménnyel térjen haza, élete egyik legfontosabb utazásáról, a nászútról.

Jómagam Győrben élek, 2 nagyfiam, és egy kislányom van. Közgazdász diplomát szereztem, és közel 25 évet dolgoztam értékesítésben, oktattam, képeztem kollégákat kereskedelmi, pénzügyi területen. A sok-sok tárgyalás, beszélgetés, tanácsadás energiát igényel, és gyakran utazgatással töltődöm fel. Feltöltődés alatt nem feltétlen csak a tengerparton lévő láblógatásra gondolok, hanem akár az aktív pihenésre, amibe sok minden beletartozhat –városnézés, búvárkodás, sielés, kirándulás, de akár a múzeumok látogatása is. Családdal, párommal, barátokkal. Sokszor csak néhány napos utakra megyünk, de az a pár nap, hetekre, hónapokra új lendületet ad a mindennapokhoz.

És az emlékek az egyetlen, amit soha senkitől nem lehet elvenni!

Igyekszem az utazásokat a lehető legkevesebb pénzből kihozni, de a minőség legalább ennyire fontos számomra. Soha nem gondoltam volna, hogy magas minőséget nagyon kedvező áron is el lehet érni. Kereskedelmi, pénzügyi szakemberként ma már tudom, hogy az utazás, a szállás, a közlekedési eszközök igénybevétele is csak egy „termék”, amit sokan, sokféleképpen áraznak.

2014ben elkezdtem komolyan beleásni magam a témába.

Az esküvők kapcsán szinte minden esetben felmerül a nászút kérdése is, nem kevés fejtörést okozva. Az utazási irodák elárasztanak jobbnál jobb ajánlatokkal, de melyiknek higgyünk? Melyiket válasszuk?   A nagy utazási irodák általában megbízhatóak, de még akciósan, a kedvezményekkel is drágák. A kisebbek olcsóbbak, kevésbé megbízhatóak… 

Hogyan lehetséges a lehető legnagyobb biztonsággal, a legolcsóbban, árgaranciával utazni, nászútra menni?

Kérd most ajándék nászút-térképünket, amiből mindezt megtudhatod, illetve iratkozz fel kérlek a hírlevelünkre is, amiből további érdekességeket tudhatsz meg!

Kattints IDE az Ajándékért!