Nászút praktikák
Élménytár
Album
GYIK
Rólunk, kapcsolat
Nászút kellékek

Hogyan lett Gergőnek pár 10 ezer Ft-ból saját Online utazási irodája?

Gergő és Zsuzsika közel 1 évtized ismeretség után elérkezettnek érezték az időt, hogy összeházasodjanak. Okosan, nem elkapkodva az esküvő megszervezését közel másfél évvel a kitűzött dátum előtt már elkezdték szervezni. Informálódtak szinte mindenről. Igyekeztek a lehető legnagyobb körültekintéssel kiválasztani a helyszínt, a szertartás jellegét, és természetesen a nászutat. Önmagában sem kis feladat egyik sem…
Az első kettő viszontagságairól most a terjedelme miatt nem beszélek, viszont a nászút kiválasztásába, megszervezésébe aktívan részt vettünk –ráláttunk dilemmáikra, és végső döntésükre. Mivel nem igazán sürgette őket az idő, a lehető legtöbb helyről igyekeztek ajánlatokat begyűjteni. Számunkra nem meglepő módon, amikor mi találkoztunk velük, a bőség zavarával küzdöttek, és nem igazán tudtak közös nevezőre jutni melyik ajánlat mellett döntsenek…
Szinte mindegyik út mellett volt olyan érv, dolog, ami mellette szólt, és néhány pedig ami ellene.  Eljutottak addig, hogy 500 ezer Ft-ban határoztak meg egy lélektani határt, amit nem szeretnének átlépni, de ebből vmi nagyon szép, emlékezetes tengerparti –vagy Thaiföldi- álomnászutat szeretne Gergő, Zsuzsika pedig Párizsba szeretne nászútra menni. Természetesen az összes utazási iroda –ahol csak megfordultak- azt állította magáról, hogy ők a legjobbak, és próbálták ilyen-olyan kedvezményekkel –hozzáadott értékkel- ezt bizonyítani is.

Gergő utazott már párszor –főleg apja által szervezett utakon volt- így hozzá fordult melyiket is válasszák az ajánlatok közül. Szerencséjére mi akkor már üzleti kapcsolatban voltunk, és mondta, hogy találkozzon, beszéljen velünk. Így ismerkedtünk meg.
Mint az előbb írtam egészen konkrét elképzeléseik voltak addigra. Bár Thaiföld, és Párizs nem pont egymás mellett van… Az esküvőt augusztusra tervezték. Átnéztük, hogy milyen konkrét ajánlataink vannak addigra. Párizsi ajánlat természetesen volt, de Thaiföld akkora nem… (Thaiföldre az időjárás miatt nem a legszerencsésebb időszak pont akkor menni, de ők ragaszkodtak hozzá).
Ekkor jött az ötlet, hogy ha törzs utasaink –klubtagjaink- lesznek onnantól kezdve, bármikor, bárhová foglalhatnak –szervezhetnek- online maguknak utat. Foglalhatnak akár hétvégén, vagy éjjel is szállást, repülőjegyet, autót bérelhetnek, kulturális programokra jegyet válthatnak, szóval minden olyant megtehetnek, ami egy utazással, nyaralással, nászúttal kapcsolatos lehet! MINDEZT a piaci árnál jóval olcsóbban, árgaranciával, és árfigyelővel –mert ilyen is jár szolgáltatásként a klubtagjainknak! Éés ehhez nem kell, hogy előtte x-y alkalommal már utazzanak velünk, és bármeddig tagok maradhatnak –nincs hűségidő, vagy ilyesmi-…
A fiatalok éltek a lehetőséggel, és klubtagjainkká váltak. Gergő kimondottan élvezte, hogy kedvére válogathat a szállodák közül (1,5 millió szállodával, szállással van kapcsolatunk a világon, és több száz légitársaság ajánlatából is választhatnak tagjaink). Az első belépésnél segítettünk –nem kell hozzá amúgy nagy tudomány, mert bár nemzetközi háttérrel dolgozunk, de magyar nyelvet is választhat az oldalunkon- majd pár perc után már teljesen önállóan kezelte a SAJÁT online utazási irodáját!
A Nászút végül úgy nézett ki, hogy befoglalták a négy napos szervezett, párizsi utat (4 csillagos Novotel Hotel Parisba, All Inclusive ellátással, városnézéssel, és Szajnai hajókázással). Majd ezután átröppentek Phuketba 5 napra. Egy gyönyörű szállodát választottak maguknak ugyancsak AI ellátással. Fürödtek a 28 fokos tengerben, élvezték a napsütést, egymás társaságát. Az időjárás kegyes volt hozzájuk, mert csak 1 nap esett, a többi napon szikrázó napsütés volt!
Így a nászút –utazással együtt 10 napos volt, benne volt Párizs, és Thaiföld is, valamint az előre meghatározott összegbe is belefértek!
Azóta 2 év eltelt, Gergőék továbbra is klubtagok maradtak, és évente többször is utaznak szervezett utakon, valamint foglalnak szállásokat –szállodákat, repjegyeket- a saját maguk az online felületen egy-egy hosszú hétvégés pihenésükhöz. Sőt azóta néhány barátjuk is klubtagunk lett, így van, hogy a 10-12 fős baráti társaság együtt szervez utazást.

Ha Te is szeretnél ilyen saját online utazási keress bennünket, és megoldjuk! Ugyanúgy, mint bármilyen Nászutas – Álomutas elképzelésetek!

Vedd meg az Álomutak-nászutak-Álomárakon című összeállításunkat! A konkrét ÁlomNászutas ajánlatokon felül a legmesszemenőbb részletességgel összegyűjtöttünk Nektek minden tudnivalót az álomutakról, nászutakról! Olyan ötleteket, tippeket adunk, amivel akár több 100 ezer Ft-ot is megspórolhattok!!!

A megrendeléshez kattints IDE

Szeretni és szeretve lenni
a legnagyobb boldogsága világon.

Esküvői Idézetek ~ Goethe

Nem azért szeretlek aki te vagy,
hanem azért aki én vagyok melletted.

 

Esküvői Idézetek ~ Gabriel Garcia Marquez
2017-07-03T14:30:56+00:00

Leave A Comment