Kiről kell, hogy szóljon a „Nagy Nap”?!

Megvendégeled sok millió Ft-ból az összes ismerősöd, vagy az a fontos, hogy Te, Kedves menyasszony érezd a legjobban magad?!

Előbb-utóbb legtöbb ember életében eljön az a bizonyos nagy nap, az Esküvő napja. Gondolkodtál már rajta hogyan szeretnéd? Mi legyen, hol legyen, kik legyenek ott? És hányan? 50 fő, 100 fő, 200 fő, vagy az egész falu? „Batyus” esküvő, sátras, étteremben, kastélyban? Élőzenével, DJ-vel? Fotós, videós kell-e? És vőféj családtag, vagy „hivatásos”? Rengeteg kérdés, amire meg kell találni majd a választ… Sajnos elég sarkallatos kérdés az is, hogy mindez mennyibe fog kerülni? Nagyon tág határok között mozog egy esküvő kiadása. Egy szolidabb esküvőt közel 1 millió Ft, egy átlagost 3-5 millió, egy fényűző, akár több 10 millió Ft-ba is kerülhet!!! Nagyon durva számok ezek!

Gondolkodtatok már azon, hogy ezért a pénzért mit kaptok „csérébe”? Főleg Te Kedves leendő ara??? A meghívottak egy bizonyos %-a aljas módon le fog részegedni. -Ezt nem is akarom tovább részletezni miket csinálnak ilyen állapotban jó barátaink, rokonaink…- Majdnem mindig van pár „vicces” ember, aki jó heccnek tartja a menyasszony „ellopását”, vagy egyéb „vidám”, bugyuta játékokat eszelnek ki, „kényszerítik” az ifjú párt ezek elvégzésére (ismerős a kép?! a vőlegény, a menyasszony kényszeredett mosollyal kint áll a placcon, és csinál „bolondos” feladatokat. Mindenki jókat röhög, az ifjú pár kevésbé élvezi a szituációt. Hidd el Neked sem lesz őszinte a mosolyod…) Aztán az egész esti táncikálás után jön a menyasszonytánc… Na ezt –tapasztalatom szerint- megint mindenki nagyon szereti, kivéve a menyasszonyt… Az első 20 vendég után már biztosan nem! A pálinka szagú leheletekről, csókokról nem is beszélve… Ja és a násznép is kínosan érzi magát, hogy most mennyit is „illik” a kalapba dobni?! Ezután még hajnalig –reggelig- ki kell valahogy tartani, sajgó bokával, lábakkal mosolyogni, úgy tenni, mintha mindezt mennyire élveznéd… Tényleg ezt akarod, vagy csak a szokás miatt?!

Miért hogyan lehetne máshogy? –tehetnétek fel a kérdést… Tegyük fel, hogy van egy átlagos esküvő megszervezéséhez 3 millió Ft-otok (most hogy ezt ki, hogyan szerzi meg, adja, egészíti ki, ebbe ne menjünk bele…) Ebből kihozhatod a fentieket, vaaagy elmehetsz –na jó, nem 100 fővel…- egy életre szóló nászútra, mondjuk a néhány legjobb barátaitokkal. Ez túl extrémül hangzik? És mit szólnál, ha édes kettesben kis túlzással akár egy világkörüli útra elmehetnétek? (később, majd találsz írást arról is, hogy mit mennyiből lehet kihozni. Most csak annyit, hogy hidd el ennyi pénzből szinte bárhová elmehettek 8-10 napra!)

Gondolj csak bele… Egy gyors esküvő az anyakönyv vezető előtt (templomban), koccintás egy pohár pezsgővel mindenkivel, és a fent említett „csodálatos” lagzi HELYETT már indultok is! Kaptok egy olyan életre szóló élményt, amit még 50 év múlva is emlegetni fogtok!

Természetesen mi akkor is segítünk, ha mindkettőt szeretnétek! A lagzit, és a nászutat is. A választás csak rajtatok múlik…

Persze nászútra menni többféleképpen is lehet…

Az ifjú házasok egy része arra vágyik, hogy hátizsákkal, sátorral, kerékpárral bejárják az országot –Európát-.

Mások elmennek egy meghitt kis kuckóba –barátok nyaralója,

panzió stb…- és ott töltik a nászutat.

Vannak, akik ahelyett, hogy dőzsölnének a tengerparton, homokzsákot pakolnak, élelmiszert fuvaroznak, palackházat építenek rászorulóknak. Megosztják szeretetüket másokkal: gyerekekkel, felnőttekkel és állatokkal is. Ez is egy nagyon szép dolog, életre szóló különleges nászutas élmény!

Talán a legtöbben mégis azt szeretnék, ha valami különleges –számukra új- gyönyörű helyre utaznának, és „királyi” kiszolgálásban lenne részük!

A jó hír, hogy mi az utóbbi két esetben tudunk leginkább segíteni Nektek! Az első kettőben NEM!  Arra ott az Airbnb, vagy az Utazómajom. Nem is célunk, hogy a választott terület legolcsóbb szállását megtaláljuk nektek. De a legjobbakat –garantált minőséget!- a legjobb áron IGEN! Olyannyira, hogy erre árgaranciát is adunk! Hogy tudjuk ezt megtenni? Ki garantálja ezt? – (erről később részletes infot adunk, – ugyanúgy ahogy az Önkéntes, segítő útjainkról is, amikből évente több tucatot is szervezünk)

Vedd meg az Álomutak-nászutak-Álomárakon című összeállításunkat! A konkrét ÁlomNászutas ajánlatokon felül a legmesszemenőbb részletességgel összegyűjtöttünk Nektek minden tudnivalót az álomutakról, nászutakról! Olyan ötleteket, tippeket adunk, amivel akár több 100 ezer Ft-ot is megspórolhattok!!!

A megrendeléshez kattints IDE

Álomutak-nászutak-Álomárakon

A jó házasságban nincs egyenlőtlen és egyenlő. Mindkét fél hiányt tölt be a másikban,
mindkettő gondolatot ad a gondolatnak, célt a célnak, akaratot az akaratnak, s így gazdagodnak ők.
Egy lélek és egy test. Együtt dobbanó szív: egy élet.

Esküvői Idézetek ~ Alfred Tennyson

Legyen bármily hosszú is az élet,
Sírig tartó boldogságot ad,
Bátran nézhetsz az emberek szemébe,
Mindaddig, míg betartod a szavad.

Esküvői Idézetek ~ Michael Drayton
2017-06-20T16:28:46+00:00

Leave A Comment