Mikor, merre foglaljunk, hová menjünk nászútra?! 2017-06-28T14:15:53+00:00
Nászút praktikák
Élménytár
Album
GYIK
Rólunk, kapcsolat
Nászút kellékek
Álomutak-nászutak-Álomárakon

Sok-sok pár szeretné egzotikus, pálmafás, vakítóan fehér homokos tengerparton eltölteni a nászútját, a tengerben és a medencében fürdőzve, a szikrázó napsütésben csokoládébarnára sülve. Mivel a legtöbb esküvő nyáron van, és a párok rögtön az esküvő után indulnának is a nászútra, nehéz megtalálni azokat az egzotikus helyeket, ahol nem mossa el a monszun vagy a hurrikán a mézesheteket. 

Lehet, hogy máshol rábeszélnek Benneteket, hogy menjetek Kubába nyáron nászútra, mert akkor olcsó, és éppen lehet, hogy el is kerülik a hurrikánokat… Hallottunk már olyanról, hogy megúszták szárazon az esős évszakot a Maldív-szigeteken, de mi úgy gondoljuk, különösen egy nászút esetén, hogy biztosra kell menni. Ezért mi csak olyan úti célt fogunk javasolni Nektek, ahol szinte garantáltan tökéletes az idő (azért „szinte”, mert az időjárást 100%-ig azért nem tudjuk garantálni 🙂 )

Kigyűjtöttük a legszebb nászutas úti célokat hónapokra bontva, mikor hová érdemes nászutat tervezni; íme a lista:

Január: Karib térség, Francia Polinézia, Hawaii, Jamaica, Maldív-szigetek, Mauritius, Mexikó, Miami (USA), St. Lucia, Thaiföld, Zöld-foki szigetek

Február, március: Karib térség, Bahamák, Francia Polinézia, Hawaii, Jamaica, Kuba, Maldív-szigetek, Mauritius, Mexikó, Miami (USA), St. Lucia, Thaiföld, Zöld-foki szigetek

Április: Karib térség, Bahamák, Bali, Dominikai Köztársaság, Egyesült Arab Emirátusok, Francia Polinézia, Hawaii, Jamaica, Tenerife, Kuba, Maldív-szigetek, Mauritius, Mexikó, Miami (USA), Seychelles-szigetek,

Május: Karib térség, Bali, Ciprus, Costa Rica, Curacao, Barbados, Hawaii, Tenerife, Maldív-szigetek, Mauritius, Madeira, Seychelles-szigetek, Török Riviéra

Június, július, augusztus: Karib térség, Bali, Ciprus, Costa Rica, Francia Polinézia, Franciaország, Görögország, Hawaii, Horvátország, Jordánia, Madeira, Málta, Mauritius, Olaszország (Szicília, Szardínia, Dél-Olaszország, Adriai tengerpart), Portugália, Spanyolország (Mallorca, Tenerife, Costa del Sol, Costa Brava), Seychelles-szigetek, Török Riviéra, Zöld-foki szigetek.

Érdekes, és különleges élményt adhat az is, ha nem a forróságba mentek. Gyönyörű útjaink vannak nyáron pl.  Finn-, svéd, angol, ír, skót régiókba is!

 

Szeptember: Karib térség, Bali, Ciprus, Costa Rica, Francia Polinézia, Franciaország, Görögország, Hawaii, Jordánia, Madeira, Málta, Mauritius, Olaszország (Szicília, Szardínia, Dél-Olaszország), Portugália, Spanyolország (Mallorca, Tenerife, Costa del Sol, Costa Brava), Seychelles-szigetek, Török Riviéra, Zöld-foki szigetek. Szeptemberben, ősszel egyik kedvencem Provance is, ami gyönyörű, érintetlen környezetével bűvölhet el benneteket!

Október: Karib térség, Bali, Ciprus, Costa Rica, Egyesült Arab Emirátusok, Hawaii, Madeira, Mauritius, Tenerife, Seychelles-szigetek, Török Riviéra.

November: Karib térség, Dominikai Köztársaság, Egyesült Arab Emirátusok, Francia Polinézia, Hawaii, Jamaica, Kuba, Maldív-szigetek, Mauritius, Mexikó

December: Karib térség, Dominikai Köztársaság, Francia Polinézia, Hawaii, Jamaica, Kuba, Maldív-szigetek, Mauritius, Mexikó, Miami (USA), Zöld-foki szigetek, St. Lucia, Thaiföld. Ezen kívül csodálatos havas tájakon lévő nászutak közül is választhattok.

Látjátok, hogy minden hónapban van bőven választási lehetőség! Viszont, ha éppen nyáron van az esküvőtök, de ragaszkodtok pl. Thaiföldhöz, akkor várjatok a nászúttal inkább decemberig (Thaiföldön a legideálisabb az időjárás december, és április között)… Ha ez az álmotok, higgyétek el meg fogja érni, és a pár hónap szinte észrevétlenül el fog repülni (hozzáteszem a indulásra várakozás is lehet izgalmas, örömteli 😉 )

Vedd meg az Álomutak-nászutak-Álomárakon című összeállításunkat! A konkrét ÁlomNászutas ajánlatokon felül a legmesszemenőbb részletességgel összegyűjtöttünk Nektek minden tudnivalót az álomutakról, nászutakról! Olyan ötleteket, tippeket adunk, amivel akár több 100 ezer Ft-ot is megspórolhattok!!!

A megrendeléshez kattints IDE

Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert,
akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait,
akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát,
akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.

Esküvői Idézetek ~ Hemingway

Veled boldog vagyok,
Veled szelíd vagyok,
Veled erős vagyok,
Veled nyugodt vagyok,
Veled mindig mosolygok,
Veled én, énmagam vagyok,
Nincs többé olyan, hogy nélküled,
Tervem és jövőm van veled.

Esküvői Idézetek ~ Balzac