Milyen tapasztalatokkal lettek gazdagabbak Győrből, Péter, és Dóri az elő nászútjukon?

Nem Péter és Dóri az egyetlen pár, aki 9 hónappal az esküvője előtt előnászúti („próbaút”) kéréssel fordul hozzánk. Mint már említettem évente több ezer utat szervezünk, így ha valaki hasonlót kér tőlünk nem esünk kétségbe! Fél éves viszonylatban is több 100 olyan utunk van, amely ugyan csak néhány napig tart (jellemzően 3-4 nap) ahol a párok pihenhetnek, belekóstolhatnak abba a minőségbe –színvonalba- amit biztosítunk minden utunkhoz!

Szóval visszatérve Péterhez, és Dórihoz… Olvasták honlapunkat, majd felvették velünk a kapcsolatot, mert –elmondásuk alapján- nagyon szimpatikus volt amit láttak, de korábban nem hallottak rólunk, és kicsit szkeptikusak voltak –főleg Péter-.

Kinéztek egy 7 hónap múlva induló Mexicói álom nászutat, de mielőtt befoglalták volna saját szemükkel akarták megtapasztalni cégünk szolgáltatásait. Erre jött az ötlet, hogy próbaképpen foglaljanak be egy prágai hosszúhétvégét –az 5 csillagos Hotel Corinthiába-. A négy nap útiköltséggel ellátással, programokkal együtt kevesebb, mint 90 ezer Ft-ba került.

Péntek délelőtt kocsival, kényelmesen elindultak Győrből, majd nem egész 4 óra múlva bekanyarodtak a 25 emeletes üvegpalota –a Hotel Corinthia-  parkolójába. A recepción apró ajándékokkal széles mosollyal fogadta őket a hostessünk, aki azonnal segített a bechekkolásban, elmondta az elkövetkező napok programjait (persze ez Pétert, és Dórit nem érte meglepetésként, mert az online foglaláskor –és utána az emailes visszaigazolásban is- ezt részletesen leírva olvashatták).

  • Apropó foglalás: Cégünk egyedülálló szolgáltatása az árgarancia, ami annyit takar, hogy ha a foglalást követő 7 napban az interneten meghirdetett nyilvános árak között olcsóbban megtalálják utasaink az utat –azonos feltételekkel, programokkal- az út teljes költségét visszaadjuk, és ingyen részt vehetnek az utazáson! Péter persze a foglalást követő teljes hetet a neten való szörfözéssel töltötte! Minden fellelhető oldalon hasonlítgatta az árakat, és a legjobb árhoz képest is 23 %-kal olcsóbbak voltunk (de talált 71 %-al magasabb „akciós” árat is!) Ezek után persze még kíváncsiabb volt mit fognak kapni ezért az alacsony árért!

A szobakulcs átvétele után a londíner segített felvinni a bőröndöket a 7. emeleti szobába. A szoba egy „normál” 5 csillagos szállodának megfelelő szoba volt. Hatalmas ággyal, minibárral, gyönyörű fürdőszobával. A kilátás a 7. ről a városra fenséges volt!

Mivel délután 3 óra sem volt még, Dóri javasolta nézzék meg a wellnest, lazuljanak, ússzanak, szaunázzanak egyet. A szálloda wellness részlege a 26. emeleten, a szálloda legtetején kapott helyet. A fürdőruhára felvették a hotel által biztosított köntöst, papucsot, és elindultak felfelé a lifttel. A gyorslift pillanatok alatt felért a 25. emeletre, majd át kellett szállni egy külön liftbe, ami a wellnessre közlekedett, közvetlen annak recepciója előtt állt meg. Bent kedvesen fogadták őket, majd teával, ásványvízzel, aszalt gyümölccsel, dióval kínálták őket! Na ez már döfi! 😉 gondolta Péter, és elégedetten mosolygott Dórira!  A medence szanuatér előtti félemeleten egy minden igényt kielégítő, modern gépekkel felszerelt konditerem volt. Ide most csak bekukkantottak a fiatalok, majd mentek tovább felfelé még egy pár lépcsőt. Kellemes virágillat volt, és nyugtató halk zene szólt. Felértek a medencéhez, és a szájuk tátva maradt! Persze tudták, hogy a legfelső (26. emeleten vannak), és körbe üveg minden, de hogy mennyire gyönyörű kilátás fogadta őket, azt leírni sem lehet! Prága ott hevert a lábaik előtt-alatt! Hosszú percekig csak néztek kifelé az ablakon, szívük tele volt örömmel, boldogsággal!

A medencéből ugyancsak úszás közben is látták a várost, majd a kényelmes pihenő ágyakról –amik az ablakok mellett voltak- folytatták a gyönyörködést! Szaunázás, pihenés, úszás után kifelé menet még újból ittak egy finom gyümölcsteát (ja előbb nem említettem, hogy ezért plusz nem kellett fizetniük!, benne volt az árban), ettek pár falat aszalt gyümölcsöt, és mintegy  négy eltöltött kellemes óra után visszamentek a szobájukba.

Lassan készülődniük is kellett, mert hostessünk –cégünk- várta őket (a többi velünk utazó vendéggel együtt) egy Welcome partyra, vacsorára. Pohár pezsgővel fogadtuk lent a bárban őket, majd bemutatkoztak a világ különböző pontjairól érkező mintegy 30 utasunknak! Mindenki széles mosollyal, kedves szavakkal fogadta őket, mintha régi barátok lennének! Igen, nálunk az utasok barátként, segítőkészen állnak egymáshoz, mindegy ki, honnan jött! Voltak azon a hétvégén ott Londonból, Svédországból, Taiwanról, és még Amerikából is utasaink! A beszélgetés leginkább angolul zajlott, de pl. a Londonból érkező Gábor is magyar volt –csak oda nősült, és kint él már 9 éve. Magyarországról Dórin, és Péteren kívül még 4 pár érkezett, akikkel pillanatokon belül össze is barátkoztak! A pezsgő után mindenki a vendégünk volt még egy pohár sörre, borra. Jött a meglepetés –ami mindenkinek az volt- a torták, a tombola. Tortát, köszöntést kaptak a szülinaposok, tombolán pedig mindenki kapott valami apró ajándékot!

A vacsora nagyon kellemes volt, óriási svédasztalról válogathattak mindenféle jóból. Degeszre ette magát Péter, Dóri óvatosabb volt, de a végén a süteményeknek ő sem bírt ellenállni! J

Este 10 felé elindultak egy kellemes sétára, „lemozogni” a vacsorát! 2 pár is csatlakozott hozzájuk. A hostessünk készségesen útbaigazította őket, elmondta, ha megszomjaznának egy-két pohár jó cseh sörre merre menjenek. Hát fél óra séta után meg is szomjaztak! A méltán híres cseh sörökből megkóstoltak párat, majd éjfél körül visszamentek a hotelszobájukba.

Másnap 9 óra körül lementek reggelizni, ahol egy újabb svédasztalos étkezés várta őket. A kínálat ismét fenséges volt, Péter saccolása szerint az svédasztalok hosszát, ha összeadta volna 100 méter körüli lett volna… Péter már próbált mértéket tartani, de a közel egy órán keresztüli étkezés így is több, mint elég volt!

Ezután elindultak a városközpontba, ami tőlük kb. 1,5 km-re volt. Fél óra kényelmes séta után már a Vencel téren, majd át a Károly hídon sétálgattak, élvezték a forgatagot, a sok látnivalót. Péter volt már korábban egyszer szüleivel Prágában, Dóri most volt először. Szebbnél szebb helyeket fedeztek fel. Délután háromkor volt találkozó a többiekkel, indultak egy sétahajó útra. Újabb meglepetés: cégünk grátisz küldött nekik egy városnéző buszt, mert a találkozó 3 km-re volt a kikötőtől! Ha már városnéző busz, kis kitérőt is tettek a belvárosban, a hostessünk idegenvezetésével. (más utazási irodák ilyen „fakultatív” programért fejenként 10-15 €-t el szoktak kérni…)

A hajón sör, pezsgő, süti várta utasainkat, és egy kellemes közel 1 órás hajókázás alatt a Moldva folyóról is megcsodálhatta Péter, Dóri a történelmi belvárost!

Este egy hangulatos, valódi cseh kisvendéglőben vacsoráztak; mi mást, ropogós sült csülköt és sört!

Harmadnap a már „megszokott” bőséges svédasztalos reggeli után a csoport indult a közeli Kutna Horába, a koponya templomba busszal. A program nem kötelező, de ha részt akar rajta venni utasunk nem kell plusz fizetni érte… (ugyancsak megjegyezném, hogy  más utazási irodák hasonló „fakultatív” programért fejenként 30-40 €-t számítanak fel). Mivel a program eléggé különlegesnek ígérkezett Péterék felszálltak a buszra. Nem bánták meg! A közel 900 éves világhírű templom nagy hatással volt rájuk! Utána, hogy könnyebben feldolgozzák a látnivalókat egy „szerény” ebédre, sörre is vendégül láttuk utasainkat. Péter, és Dóri elmondása szerint a „szerény” ebéd után kora délután a közeli cukrászdában meglepetésként kapott kávé –ami „természetesen” grátisz volt-, és sütemények alig, alig fért beléjük!

A hotelbe visszaérve ismét felmentek a wellnessbe pihenni, és hasonló élményekkel feltöltődve távoztak, mint korábban! Este a csoportból tízen indultak el együtt vacsorázni a szálloda melletti hangulatos sörözőbe! Kellemes ételek, finom sörök, sok-sok nevetés, és kellemes beszélgetés jellemezte az estét! Az újonnan szerzett barátokkal hajnalig mulattak, éjfél után még a hotel bárjában kellemes zene mellett iszogattak, táncoltak!

Negyednap a bőséges reggeli után kicsekkoltak a szobából, de hazaindulás előtt Péterék még egyszer felmentek a wellnessbe úszni, szaunázni. Délután hazaindultak, kora este már ismét Győrben voltak.

Utasaink véleménye, visszajelzése nagyon fontos számunkra. Értékelést kérünk a hotelről, a szobáról, az ellátásról, a programokról, a hostessről. Péter, és Dóri mindenre a maximális pontot adta, rendkívül elégedettek voltak az álomúttal! Péter, aki a szkeptikusabb volt kijelentette, hogy nemcsak a nászútjukra, hanem mostantól minden utazásukra velünk akar menni! Rákérdeztem a miértre (nem mintha nem hallottam volna még másoktól ezerszer, de olyan jó hallani J)?!

Idézem Pétert:

  • ár –érték arányban a lehető legjobbat kaptuk
  • utána néztem, „ugyanezt” máshol több mint 20.000 Ft-tal drágábban kaptuk volna meg,
  • olyan meglepetések, grátiszok voltak az út során, ami amellett, hogy nagyon jól esett nekünk további tízezrekkel megdrágította volna az utazásunkat,
  • a hotel, a szoba Pazar volt,
  • a programok érdekesek voltak, a hostess rendkívül kedves, figyelmes volt,
  • új barátokra tettünk szert, -amire nem is számítottunk,
  • volt időnk kettesben lenni is, ha pedig kedvünk volt, akkor „csapódtunk” a többiekhez,
  • összefoglalva sokkal-sokkal többet kaptunk, mit amire számítottunk! Csodás hétvége volt, életünk egyik legszebb, legjobb útja!

Hasonló utakat évente többször is szervezünk nemcsak Prágába, hanem több európai nagyvárosba is! Van olyan utunk is, ami hasonló színvonalon mutatja be Madridot, Rómát, Párizst, Londont, Budapestet! Ha „csak” egy kikapcsolódásra, feltöltődésre vágytok a nagy nap előtt-után, akkor is szívesen segítünk! Hívjatok, írjatok, keressetek bátran!

Vedd meg az Álomutak-nászutak-Álomárakon című összeállításunkat! A konkrét ÁlomNászutas ajánlatokon felül a legmesszemenőbb részletességgel összegyűjtöttünk Nektek minden tudnivalót az álomutakról, nászutakról! Olyan ötleteket, tippeket adunk, amivel akár több 100 ezer Ft-ot is megspórolhattok!!!

A megrendeléshez kattints IDE

Álomutak-nászutak-Álomárakon
2017-06-21T07:28:41+00:00

Leave A Comment