Öt dolog, amiről nem is gondolnád, hogy súlyos tízezrekkel megdrágíthatja a nászutatokat! 2017-06-28T14:33:07+00:00
Nászút praktikák
Élménytár
Album
GYIK
Rólunk, kapcsolat
Nászút kellékek
Álomutak-nászutak-Álomárakon

Öt dolog, AMIRŐL NEM IS GONDOLNÁD, hogy súlyos TÍZEZREKKEL megdrágíthatja a Nászutatokat!

  1. Most az egyszer ne várjatok last minute ajánlatra,foglaljátok le időben, legalább fél évvel az indulás előtt a nászutat. Miért? Mert ekkor még hatalmas a kínálat, kiválaszthatjátok a legjobb lehetőséget a legjobb áron, és így biztos, hogy nem ér Benneteket csalódás. Nem beszélve arról, hogy indulás előtt pár nappal/héttel általában már csak a gyengébb szállások maradnak meg.

 

  1. Kérjük, felejtsétek most el a booking, trivagostb… netes foglaló oldalakat… Ugye nem szeretnétek a nászutatok első éjszakáját a recepción tölteni, mert a szálloda túltöltötte magát, és nincs kit felhívni, aki segíthetne?Ők nem biztosítanak nektek hostesst, és nem ritka hogy azonos pillanatban befoglalják többen ugyanazt a szobát…

Bízzátok magatokat profikra, a tökéletes nászút megszervezése nem kis feladat!

 

  1. Azutazásig ne változtassátok meg a neveiteket az útlevélben (vagy abban az úti okmányban, mellyel utaztok), mert probléma lehet a repülőjeggyel: a névmódosítás díjköteles, viszont ha nem módosítjátok a jegyet, nem fog egyezni a név az úti okmányon lévővel, és így előfordulhat, hogy nem engednek fel a gépre… FONTOS: A menyasszony leánykori nevén foglaljatok (az valószínű nem változik 😉 )
  2. Utas-baleset-poggyász biztosítás! Utazáskor ellenőrizzétek, hogy van-e biztosításotok! Bármilyen „apró” egészségügyi probléma súlyos 10 ezrekbe kerülhet! Nem beszélve egy nagyobb bajról! De egy malőr –poggyász elkeveredése, pótlása- is megkeserítheti a nászutatokat! Az út teljes költségének 1-2 %-áért vannak már jó biztosítások. Ja, és a kötvényt se felejtsétek otthon! (de, legalább annak száma, és a baj esetén azonnal hívható telefonszám legyen nálatok)

5, Legyen nálatok készpénz is! Előfordulnak olyan üzletek –piacok, árusok- ahol mindenképpen vásárolni szeretnétek, de nem fogadnak el bankkártyát! Ilyenkor, ha külföldön automatából készpénzt akartok levenni, azért a legtöbb esetben súlyos pénzeket fog levonni a bankotok (ami gyakran több ezer Ft is lehet!)

Vedd meg az Álomutak-nászutak-Álomárakon című összeállításunkat! A konkrét ÁlomNászutas ajánlatokon felül a legmesszemenőbb részletességgel összegyűjtöttünk Nektek minden tudnivalót az álomutakról, nászutakról! Olyan ötleteket, tippeket adunk, amivel akár több 100 ezer Ft-ot is megspórolhattok!!!

A megrendeléshez kattints IDE

Gondolkodj időben!

     Keress, hívj MOST! Ne hagyd az utolsó pillanatra a foglalást!

Legnépszerűbb blogjaink

Blog: Nyitó gondolatok

"Az esküvő is egy csodálatos dolog, de a Nászút az amiért tényleg érdemes az egészet végigcsinálni" Köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy ellátogattál

Te vagy a lélegzet s
minden szívdobbanás
Te vagy a születő gondolat,
A magamba zárt vallomás
Te vagy a vágy,
ami ébren tartja az álmokat.
S ami nem én vagyok,
Minden más is te vagy!

Esküvői idezetek ~ Kirsch Péter

Ölelj át két karoddal,
E világban nélküled eltévedek.
Szeress, óvj, bátoríts hiteddel
S örökké veled leszek.

Esküvői Idézetek ~ Ormosi László Csaba